Свежа салата от цвекло, спанак и моркови с печени тиквени семки и Фета сирене
Необходими продукти:
-
3-4бр.Био цвекло, нарязани на коктейлни пръчки
-
3бр.Био моркова, нарязани на коктейлни пръчки
-
1/2ч.ч.Био листа от спанак
-
50 гр.Био тиквени семки, препечени в тиган
-
100 гр.Био нискомаслено сирене Фета
За дресинга:
-
1/2 скилидка Био чесън, (пресован с хималайска сол)
-
1ч.л Био листа от мащерка
-
2с.л Био портокалов сок (на цитрус преса)
-
1с.л Био студено пресован зехтин
-
Смлян черен пипер-на вкус
Начин на приготвяне:
-
Поставете спанакът на дъното на съда и добавете нарязаните цвекло и моркови. Поръсете семената от тиква и натрошеното фета сирене. Добавете дресинга преди да консумирате. Поръсете с череният пипер по ваш вкус.
Сега опитайте вкусната и лесна салата с цвекло, спанак и моркови с печени тиквени семки и Фета сирене, която в добавък е приготвена със здравословни био продукти, специално подбрани от Био селекшън!
Свързани продукти