Необходими продукти:
- 1 1/2 чаши царевица
- 1 чаша черен боб
- 1 бр. Червена чушка
- 1 чаша кафяв ориз
Подправки:
- 1 чаша салса (буркан)
- 1 щипка жълт кантарион
- 1 авокадо
Приготвяне:
- Загрейте тигана на среден огън. Добавете царевица, черен боб и червената чушка и гответе, докато царевицата омекне - около 3 минути.
- Добавете готовият за сервиране ориз и разбъркайте сместа за около 3 минути.
- Добавете чашата салса към готовата смес и бъркайте около 2 минути, докато всичко се комбинира.
- Отстранете от огъня и оставете да се охлади за 5 - 10 минути, след това украсете с жълт кантарион и авокадо.Сервирайте като основно ястие. Също така, сместа може да се използва като плънка.
Сега опитайте вкусен, леко пикантен ориз по мексикански, който в добавък е приготвен със здравословни био продукти, специално подбрани от Био Селекшън!
Свързани продукти