Вашата количка е празна
Коктейл от алое вера и плодов сок 1

Коктейл от алое вера и плодов сок

0.00 (0)
0.00 лв
Брой - +
Наличност: В наличност

Коктейл от алое вера и плодов сок: Преди да започнете с приготовлението на сок от алое вера, имайте предвид, че пресният гел се окислява много бързо, след като влезе в контакт с въздуха. Поради тази причина се препоръчва да извлечете сока веднага след като отворите листото.

  • Отрежете външните ръбове на листото, като използвате остър нож. След това измийте ножа веднага. Разделете стъблата и извлечете гела, които съдържат.
  • Сложете известно количество гел от алое верата в блендер, добавете някакъв цитрусов плод (портокал или грейпфрут, например) и разбийте всички съставки в продължение на няколко минути. Добавянето на сок от цитрусви плодове се препоръчва, защото бързо стабилизира гела от алое вера и му придава по-добър вкус.
  • Изсипете приготвеният сок в кутия с капак, оставете го в хладилник и слагайте по две супени лъжици в чаша вода, която изпивате като сок.
  • Сокът може да остане в хладилника не повече от седмица, като е добре да го изпиете за по-кратко време, ако искате да извлечете максималните ползи.
Свързани продукти