Вашата количка е празна
Филтри
Филтрирай по
 
Бранд
Разфасовка

Фермерски продукти

Подреди по
Покажи по
Покажи:    
Филтри
 
Гюбек БРЕДАС
Гюбек БРЕДАС
0.00 (0)
  17.90 лв
ДОБАВИ
Деликатес
Деликатес "Чоризо"
0.00 (0)
  14.00 лв
ДОБАВИ
Краве масло БРЕДАС
Краве масло БРЕДАС
0.00 (0)
  13.00 лв
ДОБАВИ

Поради голям интерес към фермерските продукти, произведени в България, решихме да направим Био Селекция с фермерски продукти, като гарантираме заедно произхода и качеството на предлаганите храни!

Тук ще намерите голям избор от пресни фермерски продукти, които са произведени от малки семейни ферми, с които избрахме да партнираме, поради високото качество на продуктите.

При нас може да намерите натурални фермерски храни, с които да се насладите на истински вкусни ястия с пресни продукти, отглеждани в чиста среда. Ще се стремим да селектираме и предлагаме разнобразен асортимент от фермерски плодове, зеленчуци, брашно, варива, подправки, ядки, сосове, рибни и месни деликатеси, безглутенови храни, кафе, чай, сокове, сиропи и много други.

Макар да не са биосертифицирани, това че са произведени от малки семейни ферми, чиито семейства се хранят със същите продукти, ни дава допълнителна гаранция за устойчиво земеделие, без използване на пестициди 

Погрижете се за себе си, за опазване на българската природа и българския бизнес, с нашата селекция от фермерски продукти, която е само на клик разстояние от вас.