Вашата количка е празна
Филтри
Филтрирай по
 
Бранд
Разфасовка

Био Зехтин, Олио и оцет

Подреди по
Покажи по
Покажи:    
Филтри

Всеки добър домакин има в къщата си основните съставки за подправяне на всяко едно ястие. Може да избирате от богатата гама био зехтин, олио и оцет, която магазинът ни предлага. Съставките, които най-често се използват в комбинация за овкусяване на храна, са мазнина и киселина.

За направата на салати, например е добре да знаете, че има определени стъпки, които трябва да се спазват, за да се насладите на неповторим вкус: първо поръсвате със сол; следва мазнината, която сипвате бавно и на фина струя и за финал добавяте оцет. Използвайте био оцет, зехтин и олио със стайна температура - по този начин съхранявате свежестта на съставките и запазвате за по-дълго вкусовите им качества.

Био зехтинът е богат на здравословни мононенаситени мазнини, съдържа много антиоксиданти, има силни противовъзпалителни свойства и антибактериален ефект, предпазва от сърдечни болести, намалява риска от развитието на диабет тип 2.

В продължение на хиляди години олиото е било използвано като подправка, но и за лечение на различни болести. Био олиото притежава най-чистите положителни свойства, извлечени от слънчогледовото семе.

Био оцетът е с високо съдържание на оцетна киселина, която има мощни биологични ефекти, действа антимикробно, редуцира нивата на кръвната захар, влияе върху натрупаните мастни образувания.

Био олио, зехтин и оцет са незаменими помощници не само във вашата кухня, а в здравословното ви хранене. Съдържанието на полезни мазнини, микроелементи и витамини подсигурява част от дневните ви нужди. Разгледайте всички разфасовки и изберете продуктите спрямо вашите предпочитания и нужди.