Вашата количка е празна
Био спагети от 100% двузърнеста лимец пшеница 1

Био спагети от 100% двузърнеста лимец пшеница

Марка: Castagno Кат. номер: BS300268
0.00 (0)
13.90 лв
Разфасовка
Брой - +
Наличност: В наличност

Компанията Castagno ви обещава единствени по рода си, вкусни и изключително качествени биологични продукти. От обработваемите полета направо на вашата маса. Този продукт е изключително подходящ за хора на диета,  за вегетарианското и веган хранене, и изобщо за един  здравословен начин на живот.

Без яйца

Без месо

Без мляко

Не съдържа сол, захар, лактоза и други добавени съставки

Всичките продукти на Castagno се произвеждат от 100%  сертифицирани с високо качество биологични съставки.  Технологията на сушене се осъществява на ниски температури с цел производството на висококачествени продукти без добавяне на допълнителни съставки.

СЪСТАВ: 100% двузърноста лимец пшеница*

*Продукт на био земеделие.

Полезна информация:

Тази дива пшеница, наречена по-късно лимец, спелта, камут или капладжа, е прекрасна хранителна добавка срещу болестта цьолиакия - непоносимост към глутена, за повишаване на имунитета на човека, лечение на стомашно-чревни заболявания и алергии, твърди Емил Елмазов, шеф на Съюза на билкарите в България. Божествена хармония е събрал в себе си лимецът, който хората наричат дива пшеница, а не знаят, че това жито е прекрасен антиоксидант и предпазва от рак на червата. Изследвания са показали, че този “брадат веселячко”, както гальовно го наричат билкарите, енергизира тялото на човека, насища го с позитивизъм по най-бързия и най-простия начин и така му помага да се бори с болестите. И ето лимецът е много добро средство да устоим на грипа.

Свързани продукти