Вашата количка е празна
Промо
Био Портокали, 1 кг. 1

Био Портокали, 1 кг.

Марка: Био Селекция Кат. номер: BS100019
5.00 (1)
8.90 лв
Разфасовка
Брой - +
Наличност: В наличност

Селекция от Био Портокали с доказан био произход (Гърция) с био сертификат!

„Оранжевото слънце“ е един от най-обичаните и полезни плодове. Само един портокал на ден осигурява дневната нужда на организма от Витамини С ,  А, и калий, като с това благоприятства подсилването на имунитета и защитава организма от инфекции и допринася за запазване на доброто зрение. Наличието на флаваноиди води до понижаване нивата на „лошия“ холестерол и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.

Портокалите са произведени съобразно изискванията на биологичното земеделие (Регламенти на Европейския съюз № 834/2007 и № 889/2008), поради което са: 
- Отгледани с грижа за природата;
- Не са третирани с вакси, подобрители и оцветители;
- Имат изключителни вкусови качества;
- Кората също може да се консумира за чай, сладко и други.

Избирайки продукти с био произход, освен, че осигурявате полезна и здравословна храна на Вас и семейството Ви, Вие допринасяте за опазване на биоразнообразието и природните ресурси!

!!! Уважаеми клиенти, важно е да имате предвид, че до началото на декември, когато започва активния сезон за бране на портокали, портокалите, които предлагаме ще  бъдат по-скоро в оранжево-зелен цвят, а не перфектно оранжеви. Важно е също да знаете, че този вид/сорт портокали има същите вкусови качества и отново идва от контролирано биологично земеделие

 

Свързани продукти