Вашата количка е празна
 

Не бяха намерени продукти в - Био Пилешко Месо

Пилешкото месо е едно от най-предпочитаните за консумация в България. Ето защо ние предлагаме множество продукти от био пилешко месо - гърди с кост и кожа, цяло пиле, половин пуйка, дробчета и сърца, цяло петле и други.

Защо да консумирате био пилешко месо?

То има по-малко токсини. Никой не обича да мисли за храна, която е отровна, но конвенционално отглежданите птици съдържат много хормони и вредни вещества, които приемат чрез смеските. Докато био пилешкото месо се прави само от животни, отглеждани и хранени при специални условия.

Био пилешкото месо няма толкова мазнина. Биологично чистото пиле има тенденция да бъде по-малко мазно, отколкото търговските му роднини. По-леките разфасовки на месо правят пилето още по-здравословен избор на протеини и ускоряват времето за готвене, за да го направят практичен избор за ежедневно готвене.

Повече аромат. Друго предимство на био пилето е ароматът, който носи храната, приготвена с био месо. Убедете се сами в аромата, вкуса и полезността на био месото и дреболиите, като поръчате още сега от нашия онлайн магазин.