Благодарение на своите вкусови качества и разновидности за употреба в кухнята, тестените изделия представляват основен продукт в нашето меню. Нашата био паста ви осигурява енергия, както и основни хранителни вещества под формата на фибри, витамини и минерали.
Био спагетите осигуряват полезни въглехидрати. Те са отлични източници на селен, минерал, който активира антиоксидантните ензими, чиято задача е да предпазва клетките ви от молекулни увреждания. Яжте бели спагети като източник на фолати - и витамин В-9 - или изберете опцията за пълнозърнеста паста като източник на каротиноидите лутеин и зеаксантин. Фолатът играе роля в развитието на червените кръвни клетки и подпомага бързия растеж на клетките, докато лутеинът и зеаксантинът поддържат качеството на зрението.
Използвайте макароните като основа за здравословни ястия, богати на зеленчуци, постни протеини и здравословни мазнини. Включете био макарони не само в топли ястия, но и в студени салати. Макароните се съчетават добре с нарязани маслини от каламата, печени червени чушки и винегрет от лимонов сок, докато сладкиши, задушени скариди, червен пипер и червен пипер.