Вашата количка е празна
Филтри
Филтрирай по
 
Бранд
Разфасовка

Био кафе, чай и салеп

Подреди по
Покажи по
Покажи:    
Филтри

Задължително във всеки дом има ободряващи напитки, сред които са био кафе, био чай и салеп. Те действат енергизиращо на тялото, повишават тонуса и зареждат организма с полезни съставки.

Био кафе

Органичното кафе безспорно е по-добро от обикновеното кафе, защото се произвежда без потенциално вредни за здравето химикали. Също така, био кафето запазва повече от антиоксидантите, присъстващи в кафените зърна. Сред ползите от употребата на био кафе са: високото съдържание на антиоксиданти за пречистване на натрупванията, витамини и минерали, кафето повишава имунната система и предпазва от болести. Био кафето намалява риска от поглъщане на вредни химични вещества.

Био чай

Една от основните причини хората да изберат биологичен чай пред конвенционално отглеждания чай е, че биологичният чай е по-добър като вкус и съдържание заради екологично чистия начин на култивиране и отглеждане. Редовното пиене на био чай действа като мехлем за тялото и душата. Няма проблем, който чаша чай да не може да реши. Специалната ни селекция от био чай включва мурсалски, гръцки планински, китайски зелен и други.

Салеп

Салепът е прашец, които се приготвя от грудките на орхидея от род Orchis (включително видове Orchis mascula и Orchis militaris). Тези грудки съдържат хранителен, нишестени полизахарид, наречен глюкоманан. Салепът се цени не само заради възхитителния си вкус, но и заради ползите за здравето. Казано е, че облекчава болките в гърдите и симптомите на бронхита, добър е за сърцето, повишава нивата на енергия и сексуалното желание. Смята се също, че облекчава запека.