Вашата количка е празна
Филтри
Филтрирай по
 
Бранд
Разфасовка

Био Хранителни Добавки и Супер Храни

Подреди по
Покажи по
Покажи:    
Филтри
 
Био Грахов протеин
Био Грахов протеин
0.00 (0)
  8.90 лв
ДОБАВИ
Био Канела Цейлон
Био Канела Цейлон
0.00 (0)
  6.90 лв
ДОБАВИ
Био Конопено семе
Био Конопено семе
0.00 (0)
  11.90 лв
ДОБАВИ
Био Маково семе
Био Маково семе
0.00 (0)
  9.90 лв
ДОБАВИ
Био оризов протеин
Био оризов протеин
0.00 (0)
  11.90 лв
ДОБАВИ

Супер храните са вид храни с предимно растителен произход, но също така в тази категория спадат и някои риби и млечни продукти. Те се смятат за богати на хранителни вещества и заради тези свои качества се категоризират като полезни за здравето на хората. Био пчелно млечице, конопено семе, грахов протеин, оризов протеин, канела цейлон и маково семе – това са само няколко примера за храни, които се намират под етикета "супер храни". Суперхрани не разполагат със собствена група храни, но това са особена група био хранителни добавки, които са изключително полезни за здравето.

Супер храните съдържат различни хранителни вещества, например нужните за тялото антиоксиданти, за които се смята, че предпазват от рак. Те също съдържат в себе си здравословни мазнини, за които се счита, че действат превантивно срещу сърдечните заболявания; фибри, спомагащи за предотвратяване на диабет и храносмилателни проблеми; и фитохимикали - химикалите в растенията, които произвеждат дълбоките цветове и миризми, носещи несъмнено многобройни ползи за здравето. Консумирането на био хранителни добавки, които са пълни с хранителни вещества със сигурност е добра идея.

Ключът към здравословната диета е да консумирате разнообразни видове храни в точните дози, затова в нашия магазин може да откриете огромно разнообразие от всякакви био продукти и включително в категория супер храни с растителен произход. Изследванията показват, че идеалната диета е тази, която до голяма степен е на растителна основа, с голямо разнообразие от плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни и здравословни животински продукти.

Суперхраните може да са добър старт за отличното здравословно хранене и разбирането на хранителната стойност на храната, която ядете, може да бъде просветляваща. Набавете си всички необходими продукти за дома от нас само с няколко кликвания и ще имате бързо и лесно при вас супер храни. Погрижете се за всяка част от своя организъм с богато на полезни съставки меню, редовно физическо натоварване и позитивни емоции.