Био брашно, което се прави от зародишната обвивка на царевицата. Тестото, което се прави от това брашно, не е еластично, но от него се приготвят много вкусни ястия. Подходящо е и за приготвяне на сладки и солени ястия като царевичен хляб с ниско съдържание на глутен, комбиниран с други брашна хляб, и реване.
СЪСТАВ: брашно от царевица*
*Продукт на био земеделие.
Приготовление: Може да го използвате като заместител на обикновеното брашно
Забележка: Без глутен
Енергийност на 100гр.:1432 kJ / 337 kcal
Мазнини: 1,3 g
От тях наситени: 0,26 g
Въглехидрати: 75,4 g
Захари:0,76 g
Хранителни влакна:3,0 g
Протеин:6,0 g
Сол:0,0001 g
Произход: Италия
Свързани продукти