Вашата количка е празна
Био Банани, 1 кг. 1

Био Банани, 1 кг.

Марка: Био Селекция Кат. номер: BS100005
0.00 (0)
6.90 лв
Разфасовка
Брой - +
Наличност: В наличност

Био селекция от най-вкусните банани с доказан органичен произход - Еквадор!

Бананите са изключително полезна и вкусна храна. Те съдържат основни хранителни вещества и имат благоприятно влияние върху  храносмилането благодарение на огромното количество фибри и пектин, върху сърцето и за регулиране на кръвното налягане благодарение на съдържанието на калий и магнезий,  богати са на витамин В6, витамин С и протеини. Освен това,  имат сравнително малко калории – в един средно голям банан има около 100 калории – и съдържат множество минерали и лесно усвоими въглехидрати.

Бананите, предлагани от Bio Selection BG  са произведени съобразно изискванията на биологичното земеделие (Регламенти на Европейския съюз № 834/2007 и № 889/2008), поради което са:

- Произведени  чрез използване на естествени ресурси и процеси;

- Отгледани са с грижа за природата и с оглед поддържане на биологичното разнообразие;

- Не са третирани с вакси, подобрители и оцветители;

- Имат изключителни вкусови качества;

Избирайки нашия магазин за био продукти, освен, че осигурявате полезна и здравословна храна на Вас и семейството Ви, Вие допринасяте за опазване на биоразнообразието и природните ресурси!

Грамажът на продукта варира и ще бъде преизчислен по указаната цена за разфасовка. Ще бъдете таксувани за точния грамаж, който сте получили.

Свързани продукти