Био бадемово брашно, без Глутен
!!! Продуктът от промоцията е със срок на годност до края на м.03.2020, като е напълно годен за упортеба минимум 3 месеца след срока указан на опаковката.
Био бадемовото брашно без глутен е произведено от финото стриване на белени бадеми, отглеждани съгласно строгите норми на биологичното производство. Бадемовото брашно е изключително богато на минерали, витамини и растителни протеини, което го прави много полезно за здравето.
Бадемовото брашно е една от основните съставки при направата на прочутите френски сладки наречени "макарунс", марципан, както и много видове торти и кексове, които не изискват втасване. Може да се ползва за директна консумация като се добавя към мляко, сокове, салати и сосове.
Подходящо е за хора подложени на безглутенова диета.
Хранителнителна стойност за 100g:
Енергийност 2400 кДж / 575 ккал
Мазнини 54,0 грама
от които наситени 4,9 грама
Въглехидрати 20,0 грама
Захари 4.6 грама
Протеини 20,0 грама
Фибри 11.0грама
Сол 0,76 грама
Произход: Испания