Био ядки от елда, 500 гр.

  • Марка: БиоАгрос, Гърция
  • Кат. номер: BA-72

Произход: Германия

С произхода си от Изтока, елдата или както я наричат "черната пшеница", е зърнена култура с ежедневна употреба в азиатските страни, където е основната съставка на спагетите noodles. Известно е, че първите които са използвали елдата като храна, са тибетските монаси, които са приготвяли паста от брашното й. Елдата е добър източник на протеини с незначително количество мазнини, с което е ценна храна за ежедневното диетично хранене. 

Може да съдържа следи от ядки, соя, глутен и сусам.

Съхранява се в сухи, тъмни и проветриви места. 

Хранителна стойност на 100 гр.:

Калории - 1468kJ/350kcal
Мазнини - 2g
- от които наситени мастни киселини - 0,4g
Въглехидрати - 72g
- от които захари - 0g 
Влакнини - 5,6g
Протеини - 10g
Натрий - 0,001g
Сол - 0,003g

7,40 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 7,40 лв.
Моля, изберете: