Био Селекция

Био Селекция

Ние сме Био Селекция! Био Селекция от достъпни био продукти с гарантиран биологичен произход!

Като родители на две малки деца, загрижени за продуктите с които се храним, ние Мария и Роман, решихме да подберем и представим Био Селекция от продукти с биологичен произход, които са проучени и проверени лично от нас, и отговарящи на високите ни изисквания за качество.

Напоследък, пазарът предлага най-разнообразна храна от "еко" и "чисти" ферми. Безкрайно уважаваме и подкрепяме всички форми на екологично производство, щадящо здравето на хората и опазващо околната среда, като нашият избор е да предлагаме в онлайн магазина на Био Селекшън само био сертифицирани продукти, с гарантирана история и подложена на обективни и общовалидни за Европейската общност стандарти за биологично производство. Вярваме, че единствената гаранция за органична храна, би могло да бъде само спазването на процедури за отглеждане, пакетиране и т.н., регламентирани в съответствие с националното и европейско законодателство. 

На второ място, най-голямото ни желание е да докажем, че "Биологичен продукт" не означава задължително "безобразно скъп продукт", затова стремежът ни е да допринесем за това все повече потребители да могат да си позволят ежедневно консумиране на био продукти. Популяризирането на органични продукти сред по-голям брой хора е мисия, която ни зарежда с енергия и оптимизъм.

 

Гарантиран произход и достъпна цена....Разгледайте и се уверете сами!